KONTAKT

Genom att skicka in formuläret godkänner du som kund att jag får hantera och lagra angivna personuppgifter som i detta fall är för att kunna svara på mail/kontaktformulär samt hantera bokning/beställning.

 

 

Rebecca fotograferade mig när jag var gravid. Hon fick mig känna mig fin & avslappnad framför kameran trots att jag kände mig stor och klumpig.

Häromdagen fotograferade hon min dotter på 4 månader och vi är verkligen nöjda med bilderna. Hon blir såklart vårt förstahandsval när det kommer till fotograf framöver också./Linnea

En fotograf som är professionell och vet sin sak men är alltid öppen för förslag. Ger alltid fullt fokus på kunden och peppar personen framför kameran till fullo så man känner sig tuffast, vackrast och viktigast i världen och man går därifrån med självkänsla och ett leende.

Min ena dotter är multisjuk med allergier och det har aldrig varit ett problem hos Rebecca, hon anpassar alltid så alla ska må bra och få möjligheten att vara med. Jag, mina döttrar och djur har fotograferats av Rebecca och vi rekommenderar henne till alla!/ Ingela

Anställd på Wigh:s Nyhetscentral AB
Företaget innehar F skatt
Vrinnevi Hollstad Udde 8, 605 95 Norrköping
rebecca@järvinen.se
Telefon: 0703-30 59 35


rebecca@järvinen.se
Telefon: 0703-30 59 35